Hundra Hundar

Hunddagis

Om oss 

Vi som arbetar på Hundra Hundar heter Mikael, Annelie, Katia, Yonathan, Jessica, Amanda och Andrea.
 

Vilka är vi? 

Annelie:   Jag har en glödande passion för hundar, vänner kallar mig för hundtokig. Jag har bred kunskap om hundar och är även utbildad i beteendevetenskap och förstahjälpen på hund. Mitt hundintresse började redan som barn, i ung ålder började jag tränade och tävlade i lydnad och agility. Idag tränar jag bara mina hundar på hobby nivå inom lydnad och parkour/agility.


Mikael:   Mitt starka intresse för hundar började i tidig ålder och fortsätter lika starkt än idag. Som tioåring var jag fodervärd till en schäfer hane för Sollefteå hundskola. Idag äger jag en dogo argentino, Dita (tik, född 2009) Med mitt starka intresse för hundar läste jag hunddagisutbildningen, där man bland annat får lära sig beteendevetenskap om hunden och förstahjälpen.  

 

Katia: Jag är en tjej som haft hundar omkring mig i hela mitt liv, stora som små. Just nu äger jag  en mittelspitz, Shadow (hane, född 2013) och en cane corso, Saga (tik, född 2014) Jag har alltid intresserats av hundar och potentialen som de besitter. Det var just detta intresse som ledde mig till att läsa och utbilda mig kring hundars beteende och språk. .


Yonathan: Sambo med Katia och har lärt sig om hundlivet från henne. Har arbetat för Hundra Hundar tidvis sedan 2015, men är  heltidsanställd sedan 2016. Har tillsammans med Katia hundarna Saga (5 år, Cane Corso) och Shadow (6 år, Mittelspitz).

 

Jessica:  Började med att arbetspraktisera hos Hundra Hundar i september 2015 och fann sig till rätta på nolltid! 
Hon jobbar numera heltid hos oss och beskrivs som en riktig mysfröken. Jessica har ingen egen hund men brukar ställa upp som hundvakt åt dagishundar.


Amanda: Amanda fick hastigt hoppa in och lära sig allt på hammarbyallén år 2018, då Katia fick sitt andra barn och gick på mammaledighet. Hon jobbar numera extra hos oss när hon har tid över från stallet, då hon i grund och botten är en riktig hästtjej. 

 

Post
Om