HUNDDAGIS

Vanliga frågor som vi får till dagis.


*När kan min hund börja på dagis?

-Din hund måste minst vara 4 månader för att börja på dagis och tagit sin 12 veckors vaccinering.


*Måste min hund vara försäkrad?

-Ja, din hund ska vara försäkrad. Och en kopia på försäkringen ska finnas på dagis.


*Vaccin

-Din hund ska vara vaccinerad med dhppi vart annat år och kc-droppar varje år.


*Tar ni emot löptikar?

-Ja, men löptikar tas endast emot på vipängen och hålls i ett separat rum samt rastas separat under löpperioden. När löpperioden är avslutad ska ägaren duscha och schamponera sin hund innan hon får återförenas med sina grupper.


*Vad kostar det att ha min hund på dagis?

-Priset skiljer sig beroende på storlek samt heltid eller deltid, i priset ingår en kloklippning per månad om så önskas.

En hund med 40cm i mankhöjd eller mer kostar:
3550kr/heltid 
3000kr/deltid (1-3dgr/v)
2450kr/deltid mini (1-2dgr/v)

En hund med 39cm i mankhöjd eller mindre kostar
3250kr/heltid 
2800kr/deltid (1-3dgr/v)
2250kr deltid mini (1-2dgr/v)

*Vid deltid gäller fasta dagar/vecka.


*Har dagis sommarstängt?

- Dagis håller sommarstängt 3 veckor under juli månad, exakt vilka veckor det gäller meddelas i början på varje år tillsammans med övriga avvikande öppettider. 


*Betalningsfri månad under semestertider?

-Nej. Man har ingen betalningsfri månad under semestertider, då man betalar för en plats på dagis och inte för när hunden är här.


*Vad är uppsägningstiden för en dagisplats?

-Uppsägningstiden är en månad och avtalet löper då ut vid det månadsskifte som infaller närmast efter 1 månads uppsägning. 


*Vad är inskolning och hur går den till?

-En inskolning är till för att på bästa sätt introducera en ny hund på dagis. Inskolningsperioden är  två veckor, varpå den första veckan består av kortare dagar på dagis. Denna vecka kommer din hund att träffa massor av nya hundkompisar. Vilka hundar som träffas beror på din hund som individ, om hunden är busig eller lugn, framåt eller lite tillbakadragen. Det är mycket viktigt att vi redan första dagen på dagis lyckas matcha ihop din hund med en annan hund där din hund finner trygghet, en så kallad bästis. Därefter jobbar vi på trygghet och tillit till oss dagispersonal. Den andra veckan får ni komma och gå hur ni vill inom våra lämnings och hämtningstider, denna vecka är till för att knyta ihop säcken och se så du och din hund trivs att vara hos oss. Det är mycket viktigt och obligatoriskt att din hund är på dagis alla dagar under inskolningsperioden. Inskolningen kostar 1500kr och betalas efter att inskolningen är avslutad, tillsammans med en månadsavgift för dagisplats.


*Får man hälsa på?

-Givetvis är man varmt välkommen att hälsa på!
Datum och tid bestäms mellan dagis och hundägaren. Vid ett besök ska såklart din fyrbentavän följa med.


*Klipper ni klor?

-Ja, vi klipper klor på våra dagishundar. En kloklippning per månad ingår i dagispriset, önskar man att vi klipper fler gånger kostar detta 100kr per gång.

 
 
 
Post
Samtal
Om